Culpable de tot açò…

Text:
Jesús Huguet naix a València l’any 1976 i, des de ben menut, mostra un irrefrenable impuls per dibuixar les taules de la seva classe de la EGB. Irremeiablement, uns anys després, es llicencia en Belles Arts en la Facultat de San Carles de València, on contacta amb el col·lectiu de dibuixants valencians 7 Monos, del que passa a formar part l’any 2000, publicant sèries de còmic com “El mapa de seda” o “Les Hussards” (i del que, oficialment, és el membre número nou).
Després de llicenciar-se, comença una peregrinació per diversos estudis de disseny, on treballa com a dissenyador gràfic i il·lustrador, fins que, mentre resideix a l’Argentina (on col·labora amb la revista de disseny ComTool i amb el diari Clarín, del que il·lustra el seu suplement musical) descobreix el gust per la il·lustració editorial.
Des d’aquell moment (amb una breu pausa per a fundar el seu propi estudi de disseny, Estudio 55) no deixa de treballar professionalment en el camp de la il·lustració i el còmic. Crea les sèries “Sebastià Somiat, aventurer il·lustrat” i “3 Vampirs” per a l’editorial Camacuc (a més de dos àlbums dedicats a Jaume I i al Tirant Lo Blanc), guionitza i il·lustra els còmics de “L’escriptor de l’any” per a la Acadèmia de la Llengua, dibuixa diversos llibres per a editorials com Bromera, Norma Editorial, Algar, Edicions 96, Edicions Camacuc, Carena Editors i d’altres. És, a més a més, el dissenyador oficial de entintats i festivals com l’Agroeròtic de l’Alcúdia, el Festival de Titelles de la Ribera o la coneguda productora Albena Teatre.
Foto
Fotografia: Esmeralda Lafarga
Anuncis